naslovnicaergonomski stolci

ERGONOMSKI STOLCI

Uredsko poslovanje značajno utječe na zdravlje suvremenog čovjeka, a poglavito na sve današnje poslove utemeljen na uporabi informatičkih tehnologija i dugotrajnom sjedenju. Nažalost, uz pozitivne posljedice uvođenja globalnog mrežnog poslovanja masovnih informacijskih sustava sve se više uočavaju njihove negativne posljedice na zdravlje uredskog čovjeka.

ŠTO TREBA UČINITI ?

Izabrati dobar radni stolac i podesiti ga kako bi se mogao zauzeti pravilan stav tijela pri radu.

ZAŠTO?

Dobro dizajniran radni stolac koji je odgovarajuće prilagođen osnovni je element sigurnog i učinkovitog radnog mjesta s računalom. Dobar radni stolac osigurava nužnu potporu leđa, nogu, bedra i ruku, čime se smanjuje pojava nepravilnog stava tijela pri radu, opterećenost mišićno-koštanog sustava i kontaktni stres.

Ako tražite ergonomske stolce koji zadovoljavaju propisane ergonomske karakteristike, hrvatski su proizvod i nevjerojatno, imaju najpovoljniju cijenu na tržištu u ZIRS-u ste na pravom mjestu. Za vas je dobitak izabrati neku od stolica iz naše ponude jer se odlikuju također i visokom kvalitetom i izborom boja i materijala. Materijali za tapaciranje su tkanina i ekološka koža. Za sve narudžbe rokovi isporuke su vrlo kratki (do 7 dana).

Detaljan cjenik šaljemo na zahtjev kupca.

Vaše upite možete slati na prodaja@zirs.hr