naslovnicaobrazovanje odraslihosposobljavanjeispitivač za preglede i ispitivanja strojarsko-mehaničkog dijela strojeva i uređaja

Ispitivač za preglede i ispitivanja strojarsko-mehaničkog dijela strojeva i uređaja

Opis programa
Osposobljavanje je namijenjeno osobama s minimalno završenom srednjom stručnom spremom strojarske ili srodne struke, te daje stručna znanja potrebna za ispitivanja strojeva, uređaja i postrojenja. Posebno ističemo da su se smanjenjem liste strojeva i uređaja s povećanim opasnostima pojavili strojevi i uređaji pregledavanje kojih nije propisano, ali u slučaju ozljede i štete odgovornost poslodavca nije smanjena. Iz tog razloga valja imati stručne osobe koje će takve strojeve periodički pregledavati u samoj tvrtki.

Ovaj program osposobljavanja izvodi  ZIRS učilište Ustanova za obrazovanje odraslih na temelju ovlaštenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. 

Osposobljavanje se organizira u trajanju od 120 sati, od čega je 30 sati teoretske nastave te 90 sati praktičnog rada u tvrtki.

Provjera znanja provodi se nakon završetka osposobljavanja. Polaznici koji zadovolje provjeru dobivaju uvjerenje kao dokaz osposobljenosti koje se upisuje u radnu knjižicu.

Troškovi teoretskog osposobljavanja iznose 2.000,00 kn po polazniku, uključujući i kompletnu nastavnu dokumentaciju.

Osposobljavanje se održava u prostorijama ZIRS učilišta, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb, s početkom prvog dana u 15 sati.

Pismene prijave za kandidate koji će polaziti osposobljavanje treba dostaviti ZIRS učilištu najkasnije 8 dana prije početka osposobljavanja i obaviti uplatu.

Termini se dogovaraju prema potrebama korisnika.

Ovaj program osposobljavanja je moguće organizirati i u izvanrednom terminu za veći broj polaznika.


Obrazac prijavnice za prijavu putem faksa 01/611-98-12 možete preuzeti ovdje.


Cijena
2000,00 kn po polazniku
Termini
Za informacije o terminu nazovite 01/6119875