naslovnicaobrazovanje odraslihosposobljavanjeosobe koje povremeno ulaze u prostor ugrožen eksplozivnom atmosferom

Osobe koje povremeno ulaze u prostor ugrožen eksplozivnom atmosferom

Opis programa

Na osnovi Pravilnika o najmanjim zahtjevima sigurnosti i zaštite zdravlja radnika te tehničkom nadgledanju postrojenja, opreme, instalacija i uređaja u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom (N.N., br. 39/06.), poslodavac mora sve radnike koji ulaze u prostor ugrožen eksplozivnom atmosferom, a koje obavljaju čišćenje, transport ili slične poslove osposobiti u skladu s odredbama navedenog  Pravilnika.

Program obuhvaća  osnovna  znanja za siguran boravak u prostoru ugroženom eksplozivnom atmosferom, osnove protueksplozijske zaštite, osnove klasifikacije prostora i mogućnost nastanka eksplozivne atmosfere i razumijevanje važnosti postupaka za donošenje dozvole za rad.

Program se provodi u trajanju od 3 školska sata. Nakon završenog osposobljavanja izdaje se potvrda kao dokaz o osposobljenosti.

Cijena osposobljavanja iznosi 560,00 kn + PDV po polazniku.

Osposobljavanje se održava u prostorijama ZIRS-a ili u prostorijama naručitelja u terminima prema dogovoru. Program organizira ZIRS d.o.o.

Pismene prijave za polaznike koji će polaziti osposobljavanje treba dostaviti ZIRS-u najkasnije 8 dana prije početka osposobljavanja.


Cijena
560,00 kn po polazniku
Termini
Za informacije o terminu nazovite 01/6119875