Zavarivači

Opis programa
 
Osposobljavanje zavarivača za REL postupak zavarivanja
Osposobljavanje zavarivača za TIG postupak zavarivanja
Osposobljavanje zavarivača za MAG/MIG postupak zavarivanja
Osposobljavanje zavarivača za PLINSKI postupak zavarivanja


Osposobljavanja su namijenjena osobama koje će raditi ili već rade navedene poslove, koje su starije od 18 godina i imaju završenu osnovnu školu. Ove programe osposobljavanja izvode stručnjaci ZIRS učilišta Ustanove za obrazovanje odraslih u suradnji sa Zavodom za zavarivanje i toplinsku tehnologiju iz Zagreba.

Osposobljavanje se organizira u trajanju od oko tri mjeseca, od čega je jedan dio sati teoretske nastave, a drugi (veći dio sati) praktični i provodi se u radionici Zavoda za zavarivanje i toplinsku tehnologiju.

Provjera znanja obavlja se iz teoretskog i praktičnog dijela, a polaznici koji zadovolje provjeru dobivaju odgovarajuća uvjerenja kao potvrdu o osposobljenosti koja se upisuje u radnu knjižicu.

Termini i cijene za ova osposobljavanja dogovaraju se prema potrebama korisnika. U troškove osposobljavanja uključen je i priručnik koji služi kao nastavna dokumentacija

Napomena: Za polaznike koji već imaju određena znanja postoji mogućnost da se osposobljavanje održi u kraćem vremenu nakon provjere znanja kod stručnjaka ZIRS učilišta i Zavoda za zavarivanje i toplinsku tehnologiju.

Polaznik mora dostaviti preslike: osobne iskaznice, svjedodžbe o zadnjoj završenoj školi, liječničkog uvjerenja o sposobnosti za navedeni program od medicine rada i fotografiju za iskaznicu.


Obrazac prijavnice za prijavu putem faksa 01/611-98-12 možete preuzeti ovdje.

Cijena
Na upit
Termini
Za informacije o terminu nazovite 01/6119875