naslovnicaobrazovanje odraslihseminariosposobljavanje radnika za rad na hidrauličnim samopokretnim platformama/elevated work platform prema ossa standardu (internacionalno)

Osposobljavanje radnika za rad na hidrauličnim samopokretnim platformama/Elevated Work Platform prema OSSA standardu (internacionalno)

Opis programa

ZIRS održava osposobljavanje radnika za obavljanje radova na gradilištu koje odobrava organizacija OSSA (Oil Sands Safety Association, Kanada) u skladu s akreditiranom ustanovom Fusion Safety Systems (Kanada).

Pogledajte na: http://www.ossa-wb.ca/

http://www.ossa-wb.ca/standards-and-codes/standards-and-codes-description/


Osposobljavanje za rad na hidrauličnim/električnim samopokretnim (visinskim) platformama ili pokretnim binama namijenjen je radnicima na gradilištima tijekom izgradnje, eksploatacije, remonta postrojenja kao i prilikom gradnje javnih objekata i obvezan je za radno osoblje prilikom ulaska i obavljanja radova na gradilištima izvan Hrvatske.


Osposobljavanje sadrži slajdove, videosnimke i prezentaciju u originalu na engleskom jeziku kao i ispitivanje kandidata (provjera usvojenog znanja) i izrada procjene rizika, čime se usklađuje zahtjev prema OSSA iskustvenim i primijenjenim pravilima te se dobiva uvjerenje u valjanosti do 3 godine.


Uz skriptu (work book) na trajno korištenje, polaznici dobivaju uvjerenja u obliku iskaznice, veličine vizitke s datumom izdavanja, imenom polaznika, imenom instruktora i s holografskom naljepnicom (sticker) zbog autentičnosti. Svaka kartica ima serijski broj na koji OSSA može provjeriti, u cijelom svijetu, navedene podatke, tj. izvornost.


U trajanju od 8 sati izvodi se teoretski (vrste strojeva i upravljanja istim, opasnosti i način rada na siguran način...) i praktični dio osposobljavanja (demonstracija opreme, upotreba, pregled i provjera funkcionalnosti, praktična vožnja i upotreba na visini). Odmah po završetku osposobljavanja polaže se pismeni ispit.


Osposobljavanja se održavaju u prostorijama ZIRS-a, Ulica grada Vukovara 68 s početkom u 8:30 u teoretskom dijelu, a praktični dio osposobljavanja na opremi RIWAL-a na strojnom parku u Dugom Selu.


Za veći broj polaznika ili po dogovoru, osposobljavanja se mogu održati u odgovarajućim prostorima naručitelja.


Broj polaznika ograničen je na 12 mjesta.


Cijena osposobljavanja je 1.250,00 kn + PDV po polazniku.


Termini prema dogovoru.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZIRS provides construction safety courses, approved by OSSA (Oil Sands Safety Association) on behalf of accredited provider Fusion UV Systems.

Available courses:

 -         Elevated Work Platform (EWP)

 

This courses are specific for the Oil & Gas and Construction industry, and they are mandatory for the workforce entering and performing specific works on the construction sites.


Courses are given in English language as well as examination  (testing of acquired knowledge) , in order to comply with OSSA requirement and to receive certification that is valid up to 3 years.


Number of seats are limited to 12 people.


Price: 1250,00 kn per student.


Courses are scheduled monthly and in addition they could be provided as needed.

 

 

Cijena
1250,00 kn po polazniku
Termini
Za informacije o terminu nazovite 01/6119875