naslovnicapublikacijepropisizipro - internetska aplikacija zbirke propisa

ZIPRO - internetska aplikacija zbirke propisa

Uvijek aktualna aplikacija.
Redovito ažurirana nadogradnjom.

Oznaka za narudžbu: ZIPRO

Zbirka propisa predstavlja aktualnu zbirku propisa iz četiri područja djelatnosti: zaštita na radu, zaštita od požara, projektiranje u području zaštite na radu i projektiranje u području zaštite od požara. Kako se stalno objavljuju novi i izmijenjeni propisi u svim područjima, svi važni propisi od 1957. g. do najnovijih ovako su uvijek dostupni. Zbirka je grafički moderno uređena s pročišćenim i provjerenim tekstovima i listom ključnih riječi.

U Zbirku propisa smo uključili i komentar Zakona o zaštiti na radu autora Jere Gašperova, dipl. ing. stroj., načelnika Sektora za zaštitu na radu i upravne poslove u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava.

Zbirku propisa možete koristiti pretplatom na aplikaciju zbirke propisa koju preuzimate internetom i koja je uvijek aktualna. Redovito se ažurira tako da možete svaki propis (novi, izmijenjeni, itd.) nadograditi u zbirku svakih 15 dana.

Nakon isteka korisničke godine dobit ćete obavijest o potrebi produžetka pretplate za narednu godinu, čime ćete osigurati dalju nadogradnju zbirke novim propisima.


Sada je pravi čas za narudžbu, jer nakon što je objavljen novi Zakon o zaštiti na radu dolaze učestalo novi zakonski propisi ili njihove izmjene.


Cijena: 53,10 eur (bez PDV-a)