ČASOPIS SIGURNOST VOL. 65/ 2023

UDK 614.8
CODEN:SIGUAE
ISSN 0350-6886
VOL. 65

Format 200 x 270 mmm

Izlazi 4 puta godišnje (br.1 krajem ožujka, te svaka tri mjeseca sljedeći broj).
JOŠ SE NISTE PRETPLATILI NA ČASOPIS «SIGURNOST»?

Još se niste pretplatili na časopis «Sigurnost» koji već 65 godinu objavljuje znanstvene, stručne i druge aktualne informacije i praktična iskustva iz područja zaštite na radu?
Ako niste, ne čekajte više. Područje zaštite na radu sve je sofisticiranije što je ubrzano našim ulaskom u EU.

Kako ćete znati koji su novi propisi iz tog područja objavljeni?
Kako ćete znati razna tuđa iskustva?
Koje su akcije u tijeku?
Koje su nove spoznaje u primjeni mjera prevencije ozljeđivanja i obolijevanja radnika?

Odgovore na ova i druga pitanja naći ćete u 4 broja časopisa «Sigurnost» godišnje.

Časopis ima stalne rubrike sa (1) znanstveno-stručnim radovima, (2) stručnim radovima, (3) iskustvima iz inspekcije rada, službi zaštite na radu, zaštite od požara u praksi, zaštite okoliša u praksi, sudskih dosjea iz tematike ozljeda na radu i sl., (4) pregledom novoizašlih propisa iz područja zaštite na radu te (5) razne aktualne stručne obavijesti.

Nadamo se da su već i ovi razlozi dostatni da se pretplatite na časopis. Godišnji trošak od 53,09 € je prihvatljiv. S druge strane, ako želite poboljšati stanje zaštite na radu tek kad nastupe štete, kazne i ozljede na radu to može biti preskupo. Tada se ne može natrag.

Ima smisla naš moto: «Korištenjem samo jedne informacije iz časopisa «Sigurnost» uštedjet ćete više nego što iznosi cijena 100-godišnje pretplate»

Zato vam priželjkujemo trošak za časopis «Sigurnost» te iskreno želimo da druge veće štete spriječite pravilnim aktivnostima u području zaštite na radu.
Cijena: 53,09 eur (bez PDV-a)