naslovnicapublikacijeračunalni programproriz - računalna metoda za izradu procjene rizika

PRORIZ - Računalna metoda za izradu procjene rizika

Za izradu procjene rizika stručnjaci ZIRS-a izradili su računalni program PRORIZ.

PRORIZ predstavlja cjelovit program za izradu procjene rizika. Program vodi izrađivača prilikom izrade procjene rizika tako da će svi potrebni elementi u procjeni rizika biti sadržani, nudi standardizirane obrasce za unos podataka, omogućuje kreiranje pomoćnih izbornika s podacima kojima se učestalo koristimo te nam sve unesene podatke daje u urednoj i prepoznatljivoj formi, tj. kreira procjenu rizika za tvrtku.

Ovako izrađena procjena rizika sadrži sve potrebne podatke, u potpunosti je usklađena sa Zakonom o zaštiti na radu (N.N., br. 71/14., 118/14. i 154/14.) i Pravilnikom o izradi procjene rizika (N.N., br. 112/14.) te predstavlja elaborat koji služi svim zainteresiranim stranama: stručnjacima zaštite na radu, poslodavcima, radnicima, liječnicima medicine rada i sl., te time ispunjava svoju svrhu.

Cijena programa PRORIZ za tvrtke koje će sebi same izrađivati Procjenu rizika na radu je 331,81 € + PDV, pri čemu dobivaju pravo na 3 instalacije. Za svake naredne 3 instalacije cijena iznosi 265,45 € + PDV.

Cijena za PRORIZ za tvrtke koje su ovlaštene drugim tvrtkama izrađivati Procjenu rizika na radu je 597,25 € + PDV uz pravo na 5 instalacija. Za svakih narednih 5 instalacija cijena iznosi 398,17 € + PDV.

Vjerujemo da će vam PRORIZ bitno olakšati izradu Procjene rizika na radu i sustavno vas voditi kroz veliki niz različitih podataka koje morate konzultirati i obraditi. 

 
Demo verziju PRORIZ-a možete pogledati ovjde
Za eventualne dodatne obavijesti možete se javiti gđi Alenki Petrović na telefon 01/611-13-34.